Hyra Byggställningar Eskilstuna

Att hitta rätt byggställning för ditt projekt kan vara svårt. Det finns många leverantörer på marknaden och det kan vara svårt att veta vilken som passar bäst till just ditt projekt. Våra erfarna medarbetare hjälper dig att hitta rätt ställning för ändamålet. Förutom att hyra ut ställningar erbjuder vi även transport, montage och demontage av erfarna ställningsmontörer.

Byggställning runt en nybyggd fastighet
Byggställning runt en villa.

Vi erbjuder byggställningar från kända varumärken

Vi använder oss av byggställningar från kända tillverkare som funnits länge på marknaden. Ställningarna passar sig bra till olika ändamål. Vi hjälper dig att hitta rätt byggställning till ditt projekt. Förutom byggställningar erbjuder vi även väderskydd.

 • HAKI byggställning

  • Haki är en av världens ledande tillverkare av byggnadsställningar. Deras produkter är mycket stabila och tåliga. Deras patenterade fjädersystem gör att inga onödiga verktyg behövs och därmed är monteringen av ställningen väldigt smidig och kostnadseffektiv. Hakiställningar är lätt att bygga bred och är därför populär bland snickare som gör exempelvis takbyten och behöver ställa upp mycket saker på ställningen. Vill man ha flera bomlag går det åt mycket material och byggs då oftast smalare med plattformar istället för trall. Vid putsarbeten kan man bygga utan innerbom om plattformar används. Detta gör att bomlagsskarvar inte bli synliga på färdiga fasaden.

 • Layher byggställning

  • Layher har funnits på marknaden i cirka 70 år och tillverkar stabila och säkra ställningar i både stål och aluminium. De har ett komplett utbud av ställningar för alla typer av arbeten på hög höjd. Layherställningar är populära vid puts och målningsarbeten. Den är anpassad för att byggas fullt inplankad och inte så lämpad för att byggas med ett brett bomlag högst upp.

 • Skyltställ

  • Vi erbjuder även skyltställ efter önskemål för att öka synligheten. Vi använder oss i första hand av +8 som är lätt att montera och ser prydligt ut. Standardmått är 3 sidor x 2,5 eller 5 m och 6-7 m hög. Även här använder vi oss av Haki och Layher.

 • Combisafe

  • Combisafe är en leverantör av fallskyddsprodukter för arbete på hög höjd och har funnits på marknaden i 25 år. Vi använder oss bland annat av deras fallskyddsräcken för arbeten på exempelvis tak. De är kända för sina tåliga och smidiga produkter.

Vi hyr ut säkra byggställningar i Eskilstuna med omnejd.

För oss är säkerheten prio 1. När du jobbar på hög höjd är det viktigt att du har en byggställning du kan lita på och som är korrekt monterad. Det är en självklarhet för oss att bara arbeta med de bästa leverantörerna av byggställningar på marknaden i kombination med erfarna montörer. Våra medarbetare har relevant utbildning och gedigen erfarenhet från ställningsbranschen.

Skyltställ vid sidan om en stor silo.
Combisafe monterat på ett tak.

Så går det till när du hyr byggställning av oss.

När du anlitar oss så kommer vi ut på plats för att se vilket sorts arbete ni ska utföra. Detta gör vi för att kunna erbjuda den byggställning som passar bäst för det ändamålet. Vi gör en ritning över byggställningen för att se vilken storlek och hur mycket material som kommer att gå åt. Vi transporter även ut byggställningen till er i god tid för att passa er tidsplan. Våra erfarna medarbetare monterar byggställningen på ett korrekt och säkert sätt. När ni är färdiga med ert arbete kommer vi och monterar ner byggställningen och transporterar bort den.

Frågor?

Vid frågor eller funderingar når du oss på 070 339 82 57 eller så kan du fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig.

KONTAKTA OSS

Kort beskrivning

Skapad av Emax Media