Väderskydd runt ett höghus.

Vi hyr ut väderskydd i Nyköping med omnejd.

Väderskydd är ett bra sätt att förlänga byggsäsongen och gör det möjligt för er att arbeta skyddat från väder och vind.

Väderskydd för alla projekt

Med ett väderskydd slipper du anpassa dig efter vädret. Ett väderskydd skyddar arbetsplatsen mot regn, snö och vind och förhindrar plötsliga avbrott i arbetet. Våra väderskydd går att anpassa efter alla olika byggnader och byggställningar. Ett väderskydd ger också en bättre och mer ergonomisk arbetsmiljö. Självklart hjälper vi till med planering och montering av väderskyddet till ditt projekt.

Väderskydd under en takrenovering i Nyköping

Väderskydd för alla projekt

Vi erbjuder uthyrning och montering av väderskydd för alla typer av projekt.

  • UBIX Kedertak

    • Vårat bästa alternativ med spännvidder uppåt 30 m. Detta kan göras rullbart eller fast och är beräknat för snölast på 60kg/m².

  • HAKI Hakitec tak

    • Ett flexibelt alternativ som kan byggas på både 780 mm eller 450 mm balkar beroende på spännvidder. Lättare att anpassa om man stöter på hinder. Fast eller rullbart. Beräknat för vind och snölast.

  • Layher Aquatec tak

    • Ett enklare tak om man inte är så noga med tätheten eller varför inte sätta upp det som skydd mot solen på sommaren med öppna sidor. Ger skön svalka. Fast eller rullbart.

Frågor?

Vid frågor eller funderingar når du oss på 070 339 82 57 eller så kan du fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig.

KONTAKTA OSS

Kort beskrivning

Skapad av Emax Media